De omiVista Mobii is in het voorjaar van 2017 gelanceerd. Na de vloerprojectie met de omiVista Install en omiVista Mobile is de omiVista Mobii ontworpen om mooie, leerrijke en uitnodigende bewegende tafelprojecties te tonen.

Het systeem past zeer goed in woonzorgcentra waar beweging, co├Ârdinatie, concentratie, geheugentraining en sociale interactie belangrijke uitdagingen vormen. De omiVista Mobii is een zeer gedegen instrument dat voor begeleiders en therapeuten een waardevolle aanvulling betekent in de dagelijkse werking met bewoners en zorggebruikers.

De omiVista Mobii is een compleet en uiterst mobiel systeem, met geluidloze zwenkwielen en een eenvoudige bediening. Indien gewenst kan de ontwikkelsoftware mee worden aangekocht, zodat gepersonaliseerde toepassingen worden ontwikkelt op maat van elke zorggebruiker.

omiVista Mobii – dit systeem kan worden gebruikt op elk normaal tafeloppervlakte. Door het klein formaat en de zwenkwielen kan het ook gemakkelijk worden vervoerd.
– omiVista Mobii is volledig uitgebouw mobiel systeem, dat in de hoogte verstelbaar is
– de omiVista Mobii heeft een uitgewerkte inhoud voor woonzorgcentra en omgevingen waar wordt gewerkt met personen die mentale en fysieke beperkingen combineren
– Mobii kan worden geleverd met dezelfde inhouden en toepassingen als het omiVista systeem (zie boven)
– Mobii kan ook worden geleverd met een aangepaste inhoud voor personen die worden geconfronteerd met zware mentale problemen
– In metaal uitgevoerde mobiel met makkelijke zwenkwielen, past in elk lokaal aan elke tafel
– Ge├»ntegreerde computer met aangepaste projector en bewegingsgevoelige infrarood camera
– Handig en flexibel gebruikerssysteem
– Beschermhoes tijdens niet-gebruik