Interactief vloerprojectie systeem

De omiVista interactieve vloerprojectie werkt interactief door de projectie op de vloer te koppelen aan bewegingssensoren. Zo ontstaat een interactief veld dat reageert op bewegingen van gebruikers. Het systeem reageert op het kleinste gebaar of de geringste beweging en zorgt voor een eenvoudige communicatie met de gebruiker.

 Zo werkt omiVista

Op een interactieve vloer of tafel is een projectie die – op elke willekeurige ondergrond – de kleinste bewegingen signaleert en daarop reageert. Bijvoorbeeld: uw lesmateriaal, uw logo, afbeeldingen van uw product of andere visuals achtervolgen op speelse wijze een bezoeker van uw beurs- of winkelvloer.
Digitaal een balletje trappen? Geen probleem op het door omiVista geprojecteerde voetbalveld. De bal beweegt mee op elke beweging. Over water lopen? Elke stap die u zet veroorzaakt een rimpeling op exact de juiste plek.
Deze interactieve vloer trekt gegarandeerd de aandacht van elke gebruiker, bezoeker of toevallige voorbijganger. De mogelijkheden zijn bijzonder geschikt voor onderwijs, ontvangsthallen, winkelvloeren, beurzen, musea, winkelcentra en warenhuizen.

omiVista wordt geleverd met meer dan 350 vooraf ingestelde toepassingen gegroepeerd in 6 effecten en verdeeld over verschillende moeilijkheidsgraden. Het systeem is zo ontwikkeld dat op een relatief eenvoudige wijze eigen inhouden kunnen toegevoegd worden met de meeste standaard multimedia bestandsformaten.

omiVista is verkrijgbaar in 2 formaten:

omiVista Install – plafond gemonteerde projector geschikt voor; sensory kamers, interactieve zones, zalen en klas lokallen.

– Meer dan 350 toepassingen in verschillende moeilijkheidsgraden zijn gebruiksklaar.
– omiVista interactieve software standaard geleverd met 6 verschillende effecten (Quiz, Scatter, Splat, Water, Wipe, Zones). Balspellen extra optie.
– Bewegingsgevoelige infraroodcamera.
– Geconfigureerde multimedia PC met videokaart en luidsprekersysteem.
– Draadloze afstandsbediening en draadloos toetsenbord.
– Inbegrepen opleidingssessie met mogelijkheid tot verdere bijscholing.
– Demo voorstelling gratis aan te vragen.
– Installatie en afstelling niet inbegrepen in de prijs (prijsofferte op aanvraag)

 

omiVista Mobii – dit systeem kan worden gebruikt op een  tafel- of vloeroppervlakte. Door het klein formaat en de zwenkwielen kan het ook gemakkelijk worden vervoerd.
– omiVista Mobii is een volledig uitgebouw mobiel systeem, dat in de hoogte verstelbaar is, van vloer tot tafel.
– de omiVista Mobii heeft een uitgewerkte inhoud voor woonzorgcentra, buitengewoon onderwijs en alle omgevingen waar wordt gewerkt met personen die mentale en/of fysieke beperkingen combineren.
– Mobii wordt geleverd met dezelfde inhouden en toepassingen als de andere omiVista systemen (zie boven).
– In metaal uitgevoerde mobiel met makkelijke zwenkwielen, past in elk lokaal aan elke tafel en op elke vloer.
– Geïntegreerde computer met aangepaste projector en bewegingsgevoelige infrarood camera.
– Handig en flexibel gebruikerssysteem
– Beschermhoes tijdens niet-gebruik