Interactief muurprojectiesysteem
omiReflex – de interactieve muur – verandert iedere verticale oppervlakte in een spectaculaire, interactieve beleving. Beweeg je armen om foto’s in te kleuren of wil je liever voorwerpen wegtikken om je eigen live-beeld te onthullen als een spiegel? Er kunnen talloze tekeningen en foto’s worden getoond die op verschillende manieren reageren op gebruikers. Of u er nu voor kiest om de interactieve muur te gebruiken voor onderwijs, marketingtool of entertainment; het is een boeiende toepassing voor gebruikers en laat een onvergetelijke indruk achter.

Zo werk omiReflex
omiReflex gebruikt twee camera’s, een om bewegingen te volgen, terwijl de andere beelden van gebruikers opneemt die geprojecteerd worden op het scherm.

Deze interactieve muur trekt gegarandeerd de aandacht van elke gebruiker, bezoeker of toevallige voorbijganger. De mogelijkheden zijn bijzonder geschikt voor onderwijs, ontvangsthallen, winkelvloeren, beurzen, musea, winkelcentra en warenhuizen.

omiReflex wordt geleverd met meer dan 300 vooraf ingestelde toepassingen, gegroepeerd in: Ontdek, Spelen, Feestelijk, Onderwijs en Thema’s . Deze zijn verdeeld over 3 moeilijkheidsgraden met 5 van de 18 beschikbare sjablonen. Elk sjabloon geeft een ander effect. Het systeem maakt het ook mogelijk om eenvoudige toepassingen te ontwerpen met de meeste standaard multimedia bestandsformaten.

omiReflex is verkrijgbaar in 2 formaten

omiReflex Installatie – plafond gemonteerde projector geschikt voor: snoezelruimtes, sensory rooms, interactieve zones, zalen en klas lokalen.

– omiReflex interactief systeem met muurprojectie
– Meer dan 300 toepassingen in 3 verschillende moeilijkheidsgraden zijn gebruiksklaar
– omiVista interactieve software standaard geleverd met 5 achtergrondanimaties (in totaal 18 leverbaar)
– 2 bewegingsgevoelige camera’s
– geconfigureerde multimedia PC met video kaart en luidsprekersysteem
– draadloze afstandsbediening en draadloos toetsenbord
– inbegrepen 2 opleidingssessies met mogelijkheid tot verdere bijscholing
– plaatsbezoek vooraf indien noodzakelijk
– installatie en afstelling niet inbegrepen in de prijs (prijsofferte op aanvraag)

omiReflex Mobiel – dit systeem kan worden gebruikt in elke omgeving. Dankzij het klein formaat en de zwenkwielen kan het ook gemakkelijk worden vervoerd. De unit kan worden uitgebreid tot verschillende game consoles zoals onder andere: Xbox Kinect, Apple TV, Nitendo WII en anderen – vraag voor meer informatie en bekijk omiView Mobile info.

– omiReflex Mobiel – volledig systeem inclusief projectoren
– bevat dezelfde inhouden en toepassingen als het omiReflex systeem (zie boven), plus
– mooi uitgebouwde houten mobiel met makkelijke zwenkwielen, past in elk klaslokaal
– DLP video projector
– volledig geintegreerd gebruikerssysteem
– beschermingshoes tijdens niet-gebruik